Ha egy házasság megromlik, a felek gyakran a legvégletesebb megoldásra, a válásra gondolnak, azonban nem mindig ez a megfelelő irány a problémák megszüntetésére. Ilyenkor érdemes mérlegelniük a feleknek, akár külső, független szakember bevonásával, hogy pontosan mi is a baj a házasságukkal, és egyáltalán van-e esély a békülésre. Ha Ön is problémákkal szembesül nap, mint nap a házasságában, és szeretné megelőzni a válást, vegyenek részt házastársával párkapcsolati tanácsadáson!

A párkapcsolati tanácsadási folyamat több mindennel kapcsolatban is segíthet a házasoknak. A beszélgetések során kiderülhet, hogy pontosan mik is okozzák a felek között a feszültséget, és az is, hogy a házasok konkrétan mit is várnak el a kapcsolatuktól, egymástól.  A beszélgetések  független szakember segítségével tárják fel a nézeteltérések forrását, amikre az esetek többségében van megoldás, ezért érdemes még egy esélyt adni a házasságnak.

Tegyenek egy próbát, mentsék meg házasságukat, járjanak végig egy párkapcsolati tanácsadási folyamatot,ehhez pedig keressenek bizalommal elérhetőségeimen!

 

Telefon:+3620 9 426-991

Elérhetõségek