Ha az ember boldog párkapcsolatban élhet, az igazi ajándék számára. Azonban ezt csak akkor érzi, ha a kapcsolat egészséges alapokon nyugszik. Egy egészséges párkapcsolatot több tényező is meghatároz. Ezekre érdemes odafigyelniük a pároknak, ugyanis ellenkező esetben sajnos nem marad más hátra, minthogy párkapcsolati tanácsadáson kérjenek segítséget ezzel kapcsolatban.

Az egészséges párkapcsolat egyik legfontosabb alapja az őszinteség. Ha valamelyik tag nem őszinte, gyakran elnyomja magában az érzéseit, előbb-utóbb a másik fél emiatt folyamatos bizonytalanságban fog élni, és ez komoly romboló folyamatokat tud elindítani. A párkapcsolati tanácsadásokon a szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy a nyílt, tiszta, őszinte kommunikációval sokkal többre mennek a szerelmesek, mint a kisebb-nagyobb füllentésekkel és az állandó tagadással.

A párkapcsolatokban a türelem hiánya is gyakran okoz gondot. Kutatások megállapították, hogy azok a házasságok, kapcsolatok, ahol a felek együtt átvészeltek egy problémás időszakot, az általában megerősíti az érzelmeket.

Amennyiben Ön nem érzi boldognak kapcsolatát, és emiatt a párjával külső segítséget kérnének, forduljanak hozzám bizalommal elérhetőségeimen és kérjenek időpontot párkapcsolati tanácsadásra!

Telefon:+3620 9 426-991

Elérhetõségek