“A mi kis családi szentesténk (is) boldogságban békében telt, szeretetteli pillanatok és őszinte örömöt okozó meglepetések közt.

Ezért is és az eljövendőkért is nagyon hálásak vagyunk Neked, nem felejtjük a szavaid.

Boldog karácsonyt kívánunk, Gabi.”

 

“Kedves Ildikó

Most kezdenek rendeződni  a dolgaink, szeretnénk folytatni a beszélgetéseket, nagyon hasznosak voltak.

Attila”

 

“Kedves Ildikó!

Nagyon köszönünk mindent! Neked köszönhetjük, hogy értjük egymás működését.”

Melinda”

 

“Kedves Ildikó!

Rég voltunk nálad és együtt talán nem is leszünk már többet. Katinak nem volt hasznára, mert hazugságnak tartja részemről a szándékot is… nekem azonban sokat segített!

Köszönöm az eddigi munkádat! De így egyedül elfáradtam…ha még marad bennem erő és akarat, akkor lehet, hogy egyedül is eljárok hozzád, de most azt hiszem szüneteltetem ezt a részét. Addig is próbálom hasznosítani a tőled tanultakat…. Köszönöm. Üdv, Norbi”

 

„Kedves Ildikó!

Szeretném köszönetemet kifejezni így is, nem csak szóban. Egyszerűen fantasztikus volt, ahogyan rávezetett bennünket arra az útra, ahol tényleg társakként tudunk működni. Köszönöm még egyszer! Magdolna”

 

„Kedves D-Kelemen Ildikó!

Kicsit félve írtam önnek, nem tudtam, hogy mire számítsak.

Igazán köszönöm, hogy olyan kedvesen és megértően állt hozzám. Igaz még nem találkoztunk, de minden, amit a levelezésünk alkalmával tanácsolt új perspektívát adott a kapcsolatunknak. Nagyon hasznos volt.  M.Péter”

„Kedves Ildikó!

Azt hiszem, tartozom egy bocsánatkéréssel.  Belátom, kicsit undok voltam, amikor Önnél voltunk tanácsadáson.  Ennek az volt az oka, hogy egyszerűen akkor és ott, nem tudtam elfogadni azokat a dolgokat, amire rávilágított. Személyes támadásnak vettem, és az volt az érzésem hogy a férjemnek ad igazat, az ő pártját fogja.

Azóta ez a hozzáállásom teljesen megváltozott. Nyugodtan végig gondoltam a dolgokat és belátom, nagyon sok minden úgy van, ahogyan Ön felvázolta. Eddig homokba dugtam a fejem és mindenért csak a férjemet hibáztattam. Most már látom, hogy mind a ketten hibásak vagyunk. Köszönöm, hogy felnyitotta a szemem. Szóban is elmondom majd, a legközelebbi alkalommal, ( ha lesz hozzá merszem, mert a kommunikáció terén is vannak hiányosságaim, tudom, hogy azt is gyakorolnom kell) de addig is azt akartam, hogy tudja.

Üdvözlettel, Ágnes”

Kedves Ildikó!

Nagyon köszönöm azt a sok türelmet és segítő hozzáállást, amit kaptunk az első alkalommal. Csináljuk azokat a dolgokat, amiket javasoltál, már most azt hiszem sokkal jobb a kapcsolatunk, mint azelőtt volt. Nagyon izgatott vagyok, már alig várom a következő alkalmat!

Üdv, K. Móni

„ Kedves Ildikó!

Köszönjük kedves szavaidat, az áldozatkész munkádat, amit belénk ölsz és azt a sok-sok jót, amivel segíted, hogy visszataláljunk oda, ahol elkezdtük. Bukdácsolunk az úton – hol Tamás, hol én – de hisszük, hogy a segítségeddel megoldjuk a problémáinkat. Boldog karácsonyt kívánunk mi is szeretettel!”

Kati és Tamás

 

Kedves Ildikó!

Nagyon hálás vagyok és köszönöm!

Sokáig azt hittem én mindent jól csinálok, a feleségem egy hisztérika, akinek semmi nem jó. Annyira szégyellem magam. Hogy tudtam évekig homokba dugni a felem?

Tudom, erről nálad is sokszor beszéltünk, beletelt egy kis időbe, mire megértettem a folyamatot, hogy miért és hogyan alakultak ki a dolgok. De most már minden rendben van. Már eszem ágában sincs elkötözni, boldog és hálás vagyok. Vannak még nehézségek, de tudom, hogy meg tudjuk oldani, ha nehézségünk akad, akkor meg ott vagy te. 🙂 Minden sikerülni fog. Köszönöm a sok türelmet, amivel segítettél bennünket.

Nagyon sok sikert kívánok neked a további áldozatos és nagyon hasznos munkádhoz!

Üdvözlettel: Lali

 

“Kedves Ildikó!

Szeretnénk köszönetet mondani. Miért? Megmentettük a házasságunkat.  🙂

Lejárt szeptember elsején a határidő, amit kitűztünk magunknak. Boldogok vagyunk. Néha még a régi szokások előjönnek, tudod sokat küzdöttünk a kommunikációval, azon belül is a probléma felvetéssel. Nem mondom, hogy mindig tudom alkalmazni a nálad tanultakat, de szerencsére a párom is tudja most már, hogy ha dühösebben szólok, az nem neki szól, hanem a helyzetnek, pontosabban annak, hogy nem tudok hirtelen mit kezdeni és emiatt nem tudok másképp reagálni. De  mindent megbeszélünk, megoldunk. Nagyon fontos tanításod volt, 100 – szor elmondtad, emlékszel, hogy “a másik érzése szent.” Ez mindig a fejemben van, akkor is, ha nem értem, hogy a párom miért úgy reagál, ahogy. Nem vonom kétségbe az érzéseit, elfogadom azokat, és annak tükrében próbálom őt segíteni.

Egyszóval minden rendben, de ezt már akkor is éreztem valahol legbelül, amikor hozzád jártunk. Tudtam, hogy most már nem vagyunk elveszve, van segítség, minden könnyebb lesz. Mert tudod néha maga a tudat is nagyon sokat segít, hogy van kire támaszkodni. Ajánlottalak 1-2 ismerősnek, de tudom, hogy nem mentek el hozzád.

Sajnálom, mert biztosan tudtál volna nekik is segíteni.

Még egyszer nagyon köszönünk mindent.”

M. Péter

 

 

 

 

 

Telefon:+3620 9 426-991

Elérhetõségek