Egy házasság megromlásának számtalan oka lehet. Egyes esetekben igencsak összetett dolgok vagy külső tényezők állnak a háttérben, azonban a legtöbbször leginkább az a fő gond, hogy a felek nem, vagy nem a megfelelő módon és mértékben kommunikálnak egymással, és ez elég ahhoz, hogy a házasság elinduljon lefele a lejtőn.

Az őszinte, tiszta kommunikáció sok problémára megoldást kínál. Viták még a legharmonikusabb házasságban is előfordulnak, azonban a legfontosabb ilyenkor mindig az, hogy a partnerek képesek legyenek megosztani egymással a problémáikat és úgy találni ezekre a megoldást, hogy mindkettőjüknek jó legyen. Ha ez egyedül nem megy, érdemes elmenni egy házassági tanácsadásra. Ellenkező esetben mindkét félben ott maradnak azok a bizonyos tüskék és ezt sajnos nehéz rendbe hozni.

Ha az Ön házasságában is problémák vannak, adjon maguknak még egy esélyt, ehhez pedig válasszák a házassági tanácsadást! A foglalkozásokon rengeteg olyan dologra derülhet fény, amivel még megmenthető a házasság, így tovább tudják folytatni közös útjukat. Jelentkezzenek mihamarabb házassági tanácsadásra, ehhez pedig vegyék fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

 

Telefon:+3620 9 426-991

Elérhetõségek