…hogy az alacsony önértékelés negatív hatással van a párkapcsolatra? 🤔😯

😟 Akinek alacsony az önértékelése, az nem tud másokat elfogadni és szeretni sem.Ugyanis, aki önmagát nem tudja elfogadni, az a másikkal sem nagyon tud mit kezdeni.
Először is meg kell birkóznom saját magammal ahhoz, hogy szeretni tudjak.
😟 Az alacsony önértékelés befolyásol abban, hogy milyen társat választunk. Az ilyen emberek el sem merik képzelni, hogy nekik olyan társuk lesz, amilyenre vágynak. Ők nem kezdeményeznek. Az ő fejükben az van, hogy be kell érni azzal, ami nekik jut.
😟 Akinek alacsony az önértékelése, hajlamosabb eltűrni a bántalmazást. Ők azok, akik mindent magukra vállalnak, ha valami nem jól működik, azért csakis ők lehetnek a felelősek, hiszen a másik sokkal jobb náluk.
😟 Aki önmagát nem értékeli, nem képes megfelelően kezelni a felé érkező elismerést. Minden dicséretet, minden szeretetmegnyilvánulást irreálisnak, megjátszottnak, vagy őszintétlennek él meg. Ezért ő folyamatos keresésben van, mégpedig egy igazán megértő, őszinte társat keres. Csak az a baj, hogy sohasem fogja megtalálni. 🙁

A sikeres párválasztás attól függ, hogy ki mennyire magabiztos, ki mennyire sugározza azt, hogy bizony ő egy főnyeremény. 🙂

Telefon:+3620 9 426-991

Elérhetõségek