“A nők félrelépése egyáltalán nem megy ritkaságszámba, sőt társadalmi szinten egyre gyakrabban találkozunk vele.

Ezeket a félrelépéseket roppant kevés esetben motiválja pusztán a szexuális változatosság igénye, az okok általában komplexek.

A nők általában akkor keresnek külső kapcsolatot, amikor valamilyen komoly lelki sérülést, vagy hiányt szenvednek, vagy az adott kapcsolatban korábban megcsalták.

Azok, akik saját bevallásuk szerint csak a szex miatt lépnek félre, megtalálható a sértettség, hogy a társam nem tett eléggé nővé engem!”

Ezek Almási Kitty gondolatai.

 

A gyakorlat igazolja ezt a néhány soros mondanivalót.

Nem olyan nagyon régen volt nálam egy hölgy.

Ő mesélte, hogy a munkahelyén, az egyik irodában, az egyik férfi kollégával heti 1-2 alkalommal egymáséi lesznek, és ez a viszony több hónapja fennáll.

Elmondta, hogy ő férjes asszony, 3 gyermeket nevelnek a férjével közösen.

Azt is elmondta, hogy gyötri időnként a bűntudat amiatt, amit tesz, de neki szüksége van a szexre és a férjével már nem működnek a dolgok. Unalmasak, rutinszerűek az együttlétek, számára ez már egyáltalán nem jelent örömöt. Ő nagyon szereti a férjét, nem akarja elhagyni, együtt akar vele megöregedni, de leginkább csak barát, társ és apa szerepben tud rá gondolni.

Na, ha csak idáig nézzük a történetet, akkor csupán változatos szexre vágyik.

Ugye?

 De kiderült az is, hogy sok-sok évvel ezelőtt a férj egy kalandba bocsátkozott, ahol ugyan a szexig nem jutottak el, de mégiscsak megcsalásnak élte meg az asszony.

Az is kiderült, hogy azóta ő nem érzi magát NŐnek, nem érzi magát kívánatosnak a férj számára. És azóta egyre csak romlik a szex minősége az asszony számára.

Az okok itt is komplexek.

Legalább kettő dologgal, kettő sérüléssel küzd a nő:

-nem vagyok eléggé nő.

-és megcsalt a párom.

A megcsalás mindig sokkal bonyolultabb, mint csak egy megcsalás.

Telefon:+3620 9 426-991

Elérhetõségek