Az összezártság, a nem választott, hanem a kényszer szülte együttlét bizony sokaknál borította/borítja fel a a családi harmóniát

Egymás idegeire mennek? Amit régen annyira szerettek volna, hogy végre megvalósuljon, hogy végre több időt töltsenek együtt, már most a hátunk közepére sem kívánják?

Nincsenek egyedül ezzel az érzéssel. Új élethelyzet adódott, sokan nem tudják rá a megoldást. Meg kell tanulni ezt is, mint minden mást. Sokan küzdenek vele, de van remény.

Csak egyet tartsanak szem előtt! Ne hagyják annyira elmérgesedni a helyzetet, hogy végzetessé váljon! Ne hagyják, hogy a házasságuk megromoljon és válás legyen a vége!

Csak most szembesülnek vele az eddig jó kapcsolatban kapcsolatban élők, hogy milyen könnyen odalehet a harmónia, milyen könnyen válik puskaporossá a helyzet, és milyen könnyen el tudnak jutni odáig, hogy már látni sem akarják a másikat. Levegőre van szükségük. Megfulladnak ebben a helyzetben

Ha korábban jól éltek, ha kiegyensúlyozott volt a kapcsolat, de most megváltozott, minél előbb kérjenek segítséget. Amíg nem rögzülnek a rossz szokások, a rossz reakciók és ellenreakciók, sokkal könnyebben vissza lehet fordítani a folyamatot.

Ne habozzanak, azért vagyok, hogy a segítségükre legyek. Vegyék igénybe a házassági tanácsadási folyamatot!

Keressenek bizalommal, hogy a kapcsolatuk, a házasságuk ne menjen tönkre ebben a az amúgy is nehéz időszakban.

Ugye tudjuk, hogy ha a párkapcsolat, ha a házasság jól működik, az élet többi területén is könnyebben boldogulunk.

Ebben tudok segíteni. Együtt könnyebben megoldható, higgyenek nekem.:)

 

Telefon:+3620 9 426-991

Elérhetõségek