Egy párkapcsolatban előfordulhatnak olyan kényes helyzetek, amikor a pár tagjai válaszút előtt állnak, hogy külön vagy együtt folytassák életüket. Ilyen lehet például egy megcsalás, amikor is nem ritka, hogy a felek időt kérnek egymástól annak érdekében, hogy átértékelhessék azt, hogy mit jelent számukra a párkapcsolatuk. Ekkor, a külön töltött időben természetes, hogy a felek kibeszélik a családtagjaikkal, barátaikkal a problémákat, azonban az így kapott szubjektív, elfogult vélemények nem biztos, hogy hozzásegítenek ahhoz, hogy a partnerek tiszta fejjel dönthessenek a kapcsolat jövőbeli sorsáról. Ha Önök is hasonló helyzetbe kerültek, előnyösebb, ha párkapcsolati tanácsadáson vesznek részt!

A párkapcsolati tanácsadás során független szakértő közreműködésével beszélhetik meg a felek, hogy kapcsolatuk tulajdonképpen miért juthatott el odáig, hogy valamelyikük megcsalja a számára egyik legfontosabb személyt. A párkapcsolati tanácsadás során valóban objektív útmutatást kaphatnak, így tiszta fejjel, sokkal könnyebben hozhatnak döntést a kapcsolat jövőjét illetően.

A párkapcsolati tanácsadáson történő részvétel az önismeretben is kiváló segítséget nyújt a partnereknek, ez pedig rendkívül fontos egy ilyen kényes helyzetben. Ha Önök is kíváncsiak a szakértő véleményére, forduljanak hozzám bizalommal elérhetőségeimen és vegyenek részt párkapcsolati tanácsadáson!

Vélemény, hozzászólás?

Telefon:+3620 9 426-991

Elérhetõségek