Nincs olyan párkapcsolat, ahol ne merülnének fel problémák a felek között. Ezek fakadhatnak kisebb félreértésekből, vagy nagyobb nézeteltérésekből, de a legfontosabb mindig az, hogy a pár képes legyen megoldani a köztük lévő feszültséget. Sajnos vannak olyan konfliktusok, amiket nem ilyen egyszerű orvosolni a párkapcsolatban. Ennek különböző okai lehetnek, például az, hogy korábban bizonyos nézeteltérések nem kerültek tisztázásra, de az sem ritka, hogy a pár valamelyik tagja magába fojtja a valós gondokat, és ez az állapot csak további feszültséget szül. Ha az Ön párkapcsolatára is a komolyabb konfliktusok jellemzőek, és egy harmadik fél bevonásával szeretné harmonikusabbá, teljesebbé tenni a mindennapjaikat, vegyenek részt kedvesével párkapcsolati tanácsadáson!

A párkapcsolati tanácsadáson egy objektív szakember segítségével oldhatják meg a párkapcsolaton belül felmerült gondokat. Sok embernek megerősítést nyújt a külső segítség egy szakértőtől, ezért még a végleges elválás előtt mindenképp érdemes egy próbát tenni. Lehet, hogy Önnek, vagy párjának pont párkapcsolati tanácsadásra van szüksége a nézeteltérések megoldásához, hiszen problémáik így új megközelítést kapnak a szakember által.

Oldjuk meg együtt problémáikat, hogy kiegyensúlyozottabbá váljon a közös életük! Várom Önt és kedvesét párkapcsolati tanácsadáson, Budapesten! Időpont egyeztetéséhez vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

Vélemény, hozzászólás?

Telefon:+3620 9 426-991

Elérhetõségek