párkapcsolati tanácsadásProblémák minden párkapcsolatban előfordulhatnak, azonban ilyenkor mindig a megoldáson kell gondolkodniuk a feleknek. Ebben az esetben nem biztos, hogy az a legcélravezetőbb, ha az érintettek a barátaiknak, családtagjaiknak panaszkodják ki magukat, és nem egymással osztják meg a gondolataikat, sérelmeiket. A hozzátartozók ugyanis hajlamosak szubjektív, elfogult véleményt alkotni, ami nemhogy segítené a problémák megoldását, hanem tovább mélyíti azt. Ha már nem tudod megbeszélni pároddal a problémákat, és inkább objektív tanácsot szeretnél kérni szakértőtől, forduljatok hozzám bizalommal párkapcsolati tanácsadásért!

Ha hozzám fordultok párkapcsolati tanácsadásért, pártatlan és objektív véleményt hallhattok a felmerülő gondokról és annak megoldásairól. Így például nem fordulhat elő a beszélgetések során, hogy az egyik fél fölénybe kerülne a másikkal szemben. Egy kapcsolaton belül az egyensúlyra kell legfőképp törekedni, többek között erre is megoldást találunk a párkapcsolati tanácsadás keretein belül.

Minden problémára van megoldás! Cselekedjetek okosan, válasszátok a párkapcsolati tanácsadást, ehhez pedig keressetek bizalommal elérhetőségeimen!

 

Vélemény, hozzászólás?

Telefon:+3620 9 426-991

Elérhetõségek